Huvudvärk.

Sitter med världens huvudvärk, mensvärk och dåliga humör. Är ledsen utan någon anledning och ser på "En plats på landet". Fan vad jag vill bo på den engelska landsbygden!! Gah.

Sen är jag fortfarande irriterad på dagen som varit. Satt på konsthistorian och försökte lyssna (var trött och kände mig lite seg) eftersom jag tycker det är sjukt intressant. Men när någon sitter och kommenterar varenda liten sak och frågar tusen dumma frågor samt måste dela med sig om dåliga teorier är det fan inte lätt. Helvete vad less jag blev och min koncentration försvann direkt.
Hade gärnat bankat honom i huvudet med en stol.

Nu ska jag uppsöka en panodil eller två och dricka smoothie.


4

Idag har jag varit tillsammans med min herre i fyra månader påminde han mig om igår. Jag som trodde det var 4 år. Tänk så fel man kan ha. Fast så blir det väl när man blir tillsammans en av sina närmsta vänner. Ehe.



Assnygg bild från min fotouppgift. Jag ser ut som ett dregglande mentalfall med världens längsta ansikte. Sjukt söt.

Vatten








Foto.

Hola!
Sitter just nu och väntar på att det ska bli mörkt så jag kan ta itu med dagens fotouppgift. (Har börjat fotokursen nu!)
Ska fotas mörkerfoton med rörelser i ljus. Typ. Dessutom jag haft foto i två år tidigare känns väl det här lagom kul. Visst jag får för en gångs skull faktiskt lära mig ordentlig teknik, men jag vet vad man kan göra med en kamera. Men jag får bita ihop och pigga upp mig med att skolan i sig själv är jävligt fin och att textilen var underbart rolig så säkert är resten det med. Längtar ihjäl mig efter trä och metall!

Förlåt.

Jag menar verkligen inte att vara borta så mycket, men just nu är jag inne i ännu en död period. Är trött mest hela tiden och så. Skolan är i alla fall fortfarande sjukt jävla fin, älskar verkligen att komma dit på dagarna, även om jag just nu inte vet hur jag ska orka fara. Tror jag lider av järnbrist och skulle behöva kolla upp det, men så mycket som jag hatar läkare är det lite svårt. Men får lösa det.


Ska bli bättre att uppdatera här, annars kommer jag ångra det den dagen då jag vill kolla tillbaka på den här tiden och inser att jag missat att skriva ned en massa roligt. Puss på er och hoppas ni haft en fin måndag!


Slut.

Igår hade vi avslutning på textilverkstan. Fan vad tråkigt! Jag hatar när det känns som om det finns så många möljigheter och så mycket man kan göra, men inte har tiden. Efter en lång redovinsing och utvärdering av kursen fick vi ta hem våra saker, allt ligger nu på hög i mitt rum och jag vet inte vart jag ska hänga upp/sätta allt. Shit.

På måndag blir det att börja med foto och jag är väl lagom sugen. Efter för många fotolektioner på medieorogrammet vill jag skjuta mig själv. Hoppas det här är lite mer värt och man kanske lär sig någonting och faktiskt får inspiration. Inspiration är inte att knäppa betonghus. Nä. Ska knäppa det jag gjort sen så det kommer upp här snart!


Just nu håller jag på med mina kassa photoshopegenskaper och ser hur det skulle se ut om jag skulle klippa håret.. FAN vad sugern jag blir.




Försvann.

Jag inser just nu att jag inte varit här på ett tag och ber om ursäkt. Men har haft feber från i fredags och inte gjort annat än legat under täcket och spelat Masseffect. (Ja, jag vet att jag är besatt.) Med undantag för familjemiddag hemma hos Robert då, jävligt trevligt och vem säger nej till tacos? Nä, ingen. Trodde väl det.
Trodde jag blivit piggare igår men så var inte fallet. Är fortfarande sjukt täp i näsan och har lite svårt att andas i omgångar. Men det är bara att bita ihop, veckan avslutas textilen och jag vill inte missa någonting! Det är så sjukt kul.

Men nu ska jag släpa mig in i duschen och sen dricka massa te. Jag vägrar att bli ännu värre. Vägrar.



tumblr.

Masseffect.



Så jävla kul! Roberts älskade Masseffect. Underbart tidfördriv!

Lite off.

Igår var jag lite off. Jag ber om ursäkt för det.
Kom först sent till skolan då biljäveln inte startade. Vet inte om det var batteriet eller vad det var, men det funkade efter någon timme i alla fall. Sen höll jag på att hosta ihjäl mig väl där, vet inte om det är att vi håller på mycket med ull och att jag reagerar på det eller om det är så att jag håller på att bli förkyld.. Wäh. Då hoppas jag hellre på alternativ ett.
Sen var jag med om en mindre olycka som kvaddade en del av min bil. Nej jag är inte skadad, traumatiserad eller så. Var på en parkering så det var ingen big deal. Men ska köpa en ny bil då jag insett att min inte är bra för mig. Hittade till och med en billig jag ska och kolla på idag så.. Ja. Hoppas på det bästa!

Idag har jag huvudvärk igen!! Hoppas dom där jävla glasögonen kommer snart för jag klarar fan inte av det här. Tror inte det blir bättre av allt bilkörande heller.. Nåja vi får hoppas det löser sig. Nu ska jag i alla fall ta itu med en extrauppgift jag har. Puss.


Trött osv.


<3

Jag älskar dig.

Tisdag.

Fortsätter med kreativa dagsrubriker.

Anywho, blev klar med min linväv idag!!! Eller ja, måste fålla kanterna så det blir en snygg ram runt bilden, men det är bara en detalj. Samma monteringen! Själva bilden är klar och jag är asnöjd. En vecka innan satt datum och jag har nu tid att testa på annat kul i textilen som jag inte hunnit! Fan vad jag är stolt över mig själv.


Nu städar jag och väntar på att Robert ska komma hem. Har längtat ihjäl mig efter honom. Även fast han bara varit borta en vecka. Men jag är töntig och vet om det.


Måndag.

Jag trodde verkligen inte att jag skulle överleva färden till skolan dag. Det regnade som bara satan och trotts att jag lånat mammas bil som har mycket bättre vindrutetorkare än mig, kändes det som om dom ändå inte hjälpte. Jag hade lika gärna kunnat göra under vatten med tanke på hur dåligt jag såg. Jävligt frustrerande att inte heller kunnat köra så snabbt eftersom jag försov mig på morgon och kom iväg lite sent.
Jag längtar verkligen till vi får flytta!

Idag har vi i alla fall vi mest gått igenom hur man kan väva för att få fram fina konstverk. Gud vad mycket jag inte visste att man kunde göra! Inte för att jag är vidare intresserad av vävning eller har sysslat vidare mycket med det men ändå. Har mest sett en massa tråkiga mattor som det inte krävs mycket fantasi för att göra. Så det kändes väldigt.. Befriande(?) eller vad man nu kan säga. Hade tänkt ta några bilder men glömde min telefon i jackan så, ja. Känner att jag vill dokumentera allt så jag har kvar och kan gå tillbaka och kolla ifall jag glömmer någon gång i framtiden eller bara söker inspiration.. Men får göra det imorgon.


Fyfan vad jag älskar konstskolan!



Fail.

Insåg nyss att jag glömt bort att sätta in mina konstinlägg i rätt kategori. Bra där.

Mormor.

Idag skulle min mormor ha fyllt år. Vi skulle ha ätit tårta, fika och myst hemma i hennes lägenhet. Ibland glömmer jag bort att hon dog för 7 år sedan. När det hänt något vill jag fortfarande ringa henne för att berätta, och varje gång jag kör förbi lägenheten är det för en ögonblicks sekund som jag vill kliva in dit, krama om henne och äta plättar. Hon var verkligen världens finaste och hoppas hon har den underbart, var hon än är.


Jag saknar dig. Jag älskar dig. Idag, imorgon, föralltid.

Lördag/Söndag.

Igår blev det myskväll! For till Anna redan kring 15 tror jag? Vet inte. Erika anlände väl kring 18? Fan vilken kass tidsuppfattning jag har. I alla fall blev jag först bjuden på älg, det var sjukt gott. Annas mor är verkligen jävligt bra på matlagning! Sen bakades det kladdkaka och jag vill inte ens försöka komma ihåg hur mycket som gick åt! Idag känner jag mig som världens fetaste brud. Gah.



Kladdkakan som ser ut som bajs. Men god var den i alla fall!

Världsmysig kväll! Så mysigt.


Tidigare idag hängde jag med mor till Frevis för att plocka mossa till mormors grav eftersom hon skulle ha fyllt år idag. Medans hon plockade höll jag koll på ponnyn min.


I bilen på väg dit.









Mobilbilder men det blir finfint.



Sen världens snuskigaste bild. Inte dushat håret på 3 dar (JA jag har tvättat kroppen. Så läskig är jag inte. He he)

Har även Roberts skjorta. För att jag saknar honom och är störtlöjlig osv.


Min hund.

Hunden min har världens dummaste kvällsrutin.

-Först måste hon ha sin rosa nalle i munnen. Notera att det är en nalle, fast det liknar mest en rosa luddig trasa med lite fyllnad här och var.
-Sen går hon runt huset, asjävlasakta och kissar en gång. Precis innan man går in igen.
-När hon är inne fortsätter hon genom köket och hallen, kutar in i vardagsrummet och hoppar upp i soffan. Där juckar hon som en hormonstinn tonårspojke på alla kuddar hon kan få tag på innan hon, efter världens jävla hålligång, lägger sig och flåsar.
-Till slut rör sig varelsen in till mina pärons sovrum, där hon sen däckar som en klubbad valross.

Jag vet inte varför jag skriver det där här, men jag har haft så jävla kul åt det här i flera års tid nu. Samma jävla visa varje kväll.




Min idiot.<3


Nu ska jag avsluta världens intressantaste inlägg och gå och spela Mass Effect istället.




Helg.

Har äntligen tagit helg och det känns förjävla skönt. Sova hur länge jag vill och peta på hunden hela dagen. Ska även börja packa flyttlådor då det finns chans för tidigare inflyttning! (HOPPAS!!)

Fast egentligen borde jag göra det nu. Medans jag ändå bara sitter och gör ingenting.




Hur man väcker någon som sover som en klubbad säl: En kamera i nyllet.

Trafikhitler.

Som jag säkert nämnt sjutusenfemhundra gånger så pendlar jag dagligen i sammanlagt ca 2,5 timmar. Och jag är en jävligt bitter traffikant eftersom alla som rör sig kring vägen verkar vara jävla skogsmullar. Så har gjort en lista över idioter man kan stöta på längs norrbottens vägar.

1. Fartmorsorna
Dom där medelålderskvinnorna som, trotts minst två småbarn med sig, kör som om de stulit bilfan och man ber till Gud eller någon annan trevlig prick i himlen att hon inte krockar. I alla fall inte medans kidsen är i bilen.

2. Coolingarna
Pojkar på 20+ som har glasögon när det är mulet, kör mammas nya BMW och bara måste köra om en. Inte för att jag kör sakta, men dom är för coola för att ligga bakom min gamla skitbil. Sen undrar jag om dom verkligen har körkort alla gånger, för regler kan dom ingenstans.

3. Pensionärerna.
Kär 70 km/h där det är 110. Borde få en egen motorväg.


4. Långtradarchaffisar som gillar att jävlas med alla andra.
De där jävliga människorna som bara måste köra ut sin söliga satans sjumetersmonster framför en, på enkelväg där det är omöjligt att köra om. Och kör för sakta.


5. De som glömt bort gaspedalen.
Vet helt enkelt inte skillnaden mellan gas, koppling och broms. Likt pensionärerna.


6.
Satan på hjul.
De som kör om dig, lägger sig framför dig, gasar ifrån på dubbelfiligt och saktar ned till långt under hastighetsbegränsningen så du får krypa bakom dom. Du är helt enkelt dömd att ligga bakom dom förevigt.
Dom gillar säkert även analsex.



Dilemma.

Har världens i-landsproblem. Lyssnade nyss på en låt och hatade den. Sen lyssnade jag på den igen av någon anledning som ännu är okänd, och så fokuserade jag på texten. Och fjolligt som det låter kände jag igen mig i allt. Och kände mig om möjligt ännu töntigare.

Funderar ännu på om jag ska gilla låten eller inte.


Världens värdaste och kanske töntigaste inlägg. Men ändå.

Himlen faller ned.

Sitter just nu inne, med Roberts skjorta på mig och dricker kaffe. Det öser ned ute och det låter som om taket håller på att falla in, känns jättebra. Tur att regnet har en speciell plats i mitt hjärta.

Eftersom jag var hemma igår fick jag jobba röven av mig idag och försöka hinna så mycket som möjligt, speciellt när jag var tvungen att fara hem tidigt då jag hade tid för synundersökning hemma i Kalix. Hade minimalt med rasttid och tog en kort lunch. Inte för att det kändes som om jag fick mycket gjort ändå. 2 meter tyg är inte att leka med.


Det kändes som om mina jävla fingrar blödde efter att ha gjort alla piprensare till träd.





Spetsen där uppe är mallen för en grind. Typ.


Sen har jag haft jävligt mycket tid idag. Jag slutade gymnasiet i juni. Det är snart 4 månader sen. Typ. När jag satt och pratade med några i klassen idag kändes det som om det var flera år sedan. Det känns som om tiden från då till nu har varit lång och det känns inte ens som om det var samma person. Jag vet att det låter efterblivet, vem fan mognar på några månader!? Men jag säger inte att jag blivit mognare direkt, utan bara fått lite perspektiv. Tror mycket handlar om skolan jag nu går nu, det jag håller på med och hur det har blivit på den senaste tiden. Jag trivs verkligen, är där jag vill vara. Sysslar med det jag älskar. Lite töntigt kanske, men jag känner verkligen att jag hör hemma i den här världen och jag önskar att jag kunde hålla på med det förevigt. Bara syssla med sånt jag tycker om och leva mitt liv så som jag vill. Jag vill inte vara rik, leva i ett flott hus och ha en massa dyra saker. Jag vill bara vara lycklig.
Ska det vara för mycket begärt?

Ordning.

Igårkväll när jag höll på att plocka ihop lite i flyttlådor (ja jag är ute i god tid, men jag har fan lika mycket saker som en gammal kattkärring.) och insåg hur jävla konstigt det kommer att bli hädanefter.

Jag kommer flytta hemifrån, ifrån trygghet och det samma gamla vanliga. Jag kommer att bli sambo. Få handla toapapper själv, städa avloppen, döda spindlar och annat som jag helst undviker. Det känns så jävla bra, men samtidigt så jävla konstigt. Fan vad mycket jag ändå kommer sakna.
Det är inte så att jag tvivlar på att jag kommer klara mig, men det är ändå en omställning.

Fast det är väl bättre sent än aldrig antar jag.



Dag2.

Igår fick vi uppgiften att illustrera "motsatsen" till de tyger vi jobbade det. Eftersom ull och lin är vita, lätta, ljusa tyger blev motsatsorden mörk, stel, tung, taggig.. Sen skulle vi illustrera någonting som representerar dessa ord i vitt tyg. Testa illustrera mörkt, med vita, fina tyger. Och vi får inte använda annat. En utmaning kan man lungt säga! Men på morgon släppte det så började jobba med min bild.



Den så kallade duket för det vi ska jobba med. Lintyg.



Mitt moln och surrealistiska måne. Gjorde först en fin vanlig måne med det såg ut som en penis i himlen. Inte vad jag var ute efter direkt.



Två av mina skisser på vad det ska bli. Tyget är förresten 70 cm x 2 meter.

Har nu även hittat massa andra vita tyger som jag ska använda. Har jag sagt att jag längtar till imorgon!?

.

Nej jag är inte okej. Jag mår inte bra idag.

Återkommer imorgon med ett förhoppningsvis bättre humör.

Textil.

Första "riktiga" skoldagen bortgjord och började med textil! Ska nu ha det i tre veckor. Har känt på ull, hur det beter sig och vad man kan göra med det som konstmaterial. Glömde mobilen i skåpet annars hade jag slängt upp några fula bilder på mina ullkonstverk. Fick även den här kursens uppgifter och jag ser fram emot att fortsätta imorgon!



Körde även på lugg idag! Fast hann bli förbannad innan jag ens var framme vid skolan då den stod åt tvåhundra olika jävla håll. Sjukt snyggt. Verkligen.

Drägg.

Sitter och ser äcklig ut medans jag funderar ut vad jag ska lata mig med idag. Funderar på att söka fram mitt ritblock som gått förlorat i kaoset mitt rum, känner mig så sjukt sugen på att göra något fint.


Shrek.

Pensionär.

God morgon! Kom på att jag aldrig uppdaterade igår, eller fredagkväll efter visningen. Men igår låg jag mest under täcket med värmekudden på magen och tyckte synd om mig själv. Det finns inte mycket jag hatar lika jävla mycket som mensvärk, speciellt eftersom jag hade tänkt fara och träffa några fina.. Men det gick inte. Så sjukt irriterande. 
Istället käkade jag panodil och Roberts kinapuffar medans jag spelade Gears Of War varvat med Masseffect.
Sova kl 23.30 och upp idag 9.40! Pensionärsstyle. Fast värken är mycket bättre nu!

Och ja, vi ska lägga in en intresseanmälan på en utav de där 3:orna vi var och såg på, den var superfräsh och nyrenoverad samt låg i ett studentområde. Så inte så stor risk att få sura kärringar till grannar direkt..
Imorgon vet vi om vi får den! (Om jag fattat rätt, fast det är sällan jag gör det..)




Juste, jag fyller år om en månad och tre dagar. Önskar mig en sån här katt. Någon vänlig själ?

Lägenhetsvisning.

Ska ÄNTLIGEN och kolla på några lägenheter! Tre stycken 3:or lite utsrpidda kring Luleå. Fyfan vad fint!!


Ingen ångest.

Vi hade redovisning av våra målningar idag. Det visste jag. Att hela konstlinjen skulle kolla på? Det visste jag inte. Dog lite inombords när jag var tvungen att visa mina stressverk för hela bunten.
Nu är i alla fall min ångest att prata inför publik bortblåst, så någonting bra tillförde det i alla fall.

I övrigt så ska vi på lägenhetsvisning idag (!!!!!!) kanske till och med tre om allt går vägen. Hoppas dom är fina så man kan leva där och att vi får ta dom först. Annars är det inge kul.


Sen undrar jag varför jag har massa bilder på mig själv när jag äter.



Dör.

Sitter just nu och har sån jävla smärta i magen. Skulle inte säga nej till att operera bort alla barnafödandesatansorgan för tillfället till bättre behövande.
Visst jag vill ha barn någon gång i en väldigt avlägsen framtid, så jag kan ha dom på låns. Typ.

Hursom, bara en uppgift kvar. Sen är jag friiiiiiii att göra vad jag vill!

Lycka.

Kulturellt.

Kom till skolan på morgon, aslycklig över att jag för en gångs skull var i tid med marginal (inte precis före så jag får springa till lektionen), bara för att upptäcka att det inte är en jävel på hela konstlinjen. Ingen. Alls.. Skitkul.
Så hittar en kille som är lika lost som mig, vi försöker hitta någon lärare att prata med, men se på fan vi skulle visst vara på stan. Så jag tar bilen in och hittar ingen alls. Sätter mig på en parkbänk och dör, utan penna och papper, och hoppas på att någon klassis ska komma och se mig så jag vet vad jag ska göra.
Lyckan när jag såg Nicole var oändlig!
Vandrade omkring med henne innan vi försökte virra iväg och hitta museèt där vi skulle på utställning. Det tog inte allt för lång tid ändå! Sen att snubben som presenterade allting för oss var jobbigast i världen låtsas jag inte om.
Efter det gick vi och åt lunchbuffe på Exotic (andra gången den här veckan, jag är äcklad av mig själv) och sen iväg på utställning nummer två på Kulturens Hus. Den var jävligt bra faktiskt. Sjukt inspirerande! Kände verkligen att jag ville sätta mig ner och måla! Synd bara att jag har upgifter kvar ännu.. Så borde börja på dom nu. Wäh.


fulius pussius

RSS 2.0