Halloween.



For till Kalix under halloween, var inte så taggad när jag for hemifrån och ville helst ligga och sova. Men efter att ha packat ner alla mina saker, kommit hem till päronen och började fixa mig kändes det mycket bättre. Blev inte sämre då jag fick en halv flaska vodka. Sen kom min Robert och Anna till mig, vi fixade oss klart, hämtade Erika och drog vidare till Madde. Fyfan vad glad jag blev av att träffa alla superfina människor! Peppen kom tillbaka och jag var sjukt sugen att gå ut! Vet inte om det var lycka eller fylla dock. Ehe.
Men det blev inte en allt för långvarig kväll för mig då jag mådde så jävla illa så drog hem redan vid halv två. Fast kvälen tog inte slut där då jag var uppe till tre och sökte min mobil jag tappat ut längs vägen. Så det slutade väl i alla fall.

Hoppas alla andra haft en fin halloween! Puss.

Redovisning: Done

Redovisade mitt konsthistoriearbete idag. (Efter att ha varit spybajsnervös och döende.) Det gick jävligt bra för att vara mig, lite osammanhängande babbel men inte som vanligt. Är så jävla glad att min klass gillar att snacka så det blev diskussioner och därmed lät de mig hämta andan. Annars brukar man ju mest bara prata för sig själv och låta de andra lyssna på en, men nu blev det en dialog, en form av redovisning jag är mycket mer bekväm med.



Nu ska jag fortsätta må lite illa av det friterade jag åt till lunch (lyxade det till det med kinabuffé tillsammans med snubben min) och vänta på kaffebesöket som ska komma förbi här lite senare. Ska även irritera mig lite till på alla dåliga tv-program som visas.

För övrigt.

Jag hatar att skriva ordet entusiasm. Det ser bara ut som på måfå utsatta bokstäver.

Marchin on.

Just nu känner jag mig lite nere. Jag är trött, less och vet inte var jag ska ta vägen. Jag vill läsa böcker, vara kulturell och på topp. Känna mig snygg och nöjd med allting. Men jag vet inte var jag ska börja. Skolan är fortfarande underbar men det tar på mina krafter. Prestationsångesten äter upp mig inifrån, jag vill vara helt jävla underbart bra och fantastisk. Just nu är jag medelmåtta och livrädd. Tur att lovet kommer nästa vecka och räddar mig. Nu ska jag få ordning på det här. Punkt. Ska förövrigt in till stan senare och köpa lite litteratur som jag kan begrava mig med. Underbart.

Hemma.

Sitter i soffan, i det som är mitt nya hemma. Världens mysigaste ställe. (Om vi ignorerar det faktum att det behöver städas då.) Det känns så jävla fint att vi har något eget. Har inte riktigt smält det ännu. Hade tänkt lägga upp bilder på hur det ser ut men som sagt, det ser ut som om bomben slagit ned. Så det får bli efter vad som kommer bli en plågsam städdag. Puss på er.

Inget internet

Är på plats i lägenheten men har inget internet och mitt mobila suger. Återkommer när vi fått ett.


Packar. Flyttar. Whatever.

Det är ett kaos i mitt rum just nu. Allting jag värdesätter som mest är nedpackat i flyttlådor, de enda kläder jag har att använda är min mjukisdress (och några rena underkläder då)
Allt annat är tvättat och viket ihop. Igår fick vi nycklarna och flyttade in några påsar med saker. Det kändes så sjukt konstigt, där vi satt med våra hamburgare, att det är vårt ställe. Vår lägenhet. Där ska vi bo nu, göra oss hemma och fortsätta livet därifrån. Fyfan alltså. Någonstans är jag fortfarande Eva, 12, och alldelens för liten att flytta. Samtidigt som jag är mer än redo. Förstår någon hur jag menar? Annars kunde jag inte vara mer nöjd att jag flyttar ihop med världens finaste pojkvän. Det är så synd att han jobbar och är borta hela helgen, fast det betyder ju mer beslut för mig att ta. Ehehehe. Så nu bestämmer jag helt själv var skåpet ska stå. Bokstavligt. Eller okej, han får väl ändra om det är absolut nödvändigt men hoppas att jag gör det så jävla asfint att inget behöver ändras. För jag är så bra osv.

MEN nu borde jag fortsätta. Sen ska jag fixa ögonbrynen och fransarna. Mina ben ska jag raka i badkaret i lägenheten på söndag. Bara för att jag kan. Sen att det egentligen behövde göras helst förra helgen är bara en småsak vi inte låtsas om. Men jag är fräsch och assnygg. Och ska packa det sista inför imorgon då mitt flyttlass går! Puss.


Packar.

Håller just nu på att packa ner allt det relevanta i lådor. Och det relevanta är en jävla massa saker, så jag inser att jag måste rensa. En jävla massa. Inte för att det känns så svårt med tanke på att jag flyttar en timme hemifrån och kan komma hem och hämta vad jag vill när jag vill, men jag är sämst på att sålla. Är den värsta prylmänniskan någonsin och borde kopplas på marknader. Vill ha allting. Allting.



Lyssnar även på denna just nu.


IKEA.

For med karln och mor min till Ikea idag. Ångeststället från helvetet. (Får panik när det är så mycket folk överallt.)
Sprang i vanlig ordning omkring som gladiatorer och fick kämpa oss fram i gången då det fanns vissa som bara gillade att stå och göra ingenting. Så jävla hopplöst.
Tur som var fick vi allt vi skulle ha, säng, resårbotten, bord osv osv småsaker osv osv. Tänker i alla fall inte kolla på kvittot igen. Wääääh.


Nu tänker jag avsluta mitt gnälliga inlägg med att informera om att jag är döds jävla trött och tänker gå och lägga mig.
Godnatt peeps!

Rubrik.

Kass mobilbild från fotouppgiften i onsdag. Slänger upp resultatet sen!

image description

19.

Fyllde 19 igår. Massa folk överallt, fika i överflöd och bra presenter.

Nästa vecka flyttar vi dessutom, så har sysslat med det den senaste tiden. Rensat, skrivit listor och annat nödvändigt. Shit vad konstigt det känns. Jag flyttar snart.. Har inte fattat det ännu. Såhär lagom sent.


Ledsen.

Insåg att mitt nedladdade photoshop inte ville funka längre. "Prövitiden" jag egentligen inte hade har gått ut och nu måste jag ladda ner det på nytt. Fan vad irriterande att inte hitta ett photoshop som är gratis och problemfritt. Gnäll gnäll gnäll inga pengar.

Annars har jag inte gjort någonting alls idag, haft huvudvärk och annat kul. Moran drog även med mig ut på promenad i ösregnet, jättefint när man inte köpt nya regnkläder på länge och när ens skor har lufthål som släpper in vatten. Så underbart att jag dör lite. Gnäll.

Shit pommes.

Fick mig en vinterjacka idag av min mor. Tycker hon är lite söt ibland, ännu sötare var hon då hon köpte en tröja från Carlingt till mig. En alldelens underbar stickad en som ser lite trasig ut. ÅH SÅ FIN! Dör lite när jag tänker på den.

Annars har jag börjat gå igenom min garderob litegrann, och jag har så satans mycket saker. Sånt som jag inte ens vill ha men ändå sparat. Typiska "kanske kommer använda någon gång.." Även om jag vet att det betyder. "Kommer inte under några som helst omständigheter använda men kan inte slänga av okänd anledning." Måste bli bättre på det där. Tycker ändå jag rensar rätt bra vid varje gång. Men tydligen inte.


Och nu, på grund av flera dagars satans mardrömmar har jag sovit som ett as, så jag ska se klart filmen med min mor sen gå och sova och hoppas på det bästa. *Hållertummarnaochhoppasattjagintedörinatt*

RSS 2.0